VAPAAHARJOITTELU

Taitoliikuntakeskus mahdollistaa hienot puitteet vapaalle harjoittelulle. Olipa lajisi sitten kuntoilu, voimistelu, jääkiekko tai vaikka golf, Taitoliikuntakeskus tarjoaa monipuoliset tilat oheisharjoittelulle.

Vapaaharjoitteluvuoroille voit tulla hiomaan aiemmin opittuja liikkeitä tai opettelemaan uusia. Liikkumisen muotoja on monia ja halliimme ovat tervetulleita kaikki ikään tai taitotasoon katsomatta. Taitoliikuntakeskuksessa harjoittelu mahdollistaa innostavan ja omaehtoisen liikkumisen yksin, porukassa tai vaikka koko perheen voimin!

Vapaaharjoittelu hallissa tapahtuu omalla vastuulla. Alaikäisten lasten harjoittelusta vastaavat lasten huoltajat. Nuorimpien lasten suositellaan harjoittelevan vain aikuisten valvonnassa.

Tutustu myös aikuisille suunnattuihin harjoitteluvuoroihin!

Vapaaharjoitteluajat löydät täältä

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan liikunnan ilosta kanssamme!

Järjestyssäännöt

Joitta harjoittelu Taitoliikuntakeskuksella on turvallista ja kaikille harjoittelijoille mielekästä, tutustuttehan Taitoliikuntakeskuksen järjestyssääntöihin ennen vapaaharjoitteluvuoroon saapumista. Järjestyssäännöt löydätte täältä. Taitoliikuntakeskuksen henkilökunta auttaa teitä mielellään kaikissa järjestyssääntöihin liittyvissä kysymyksissä.

 

Vapaaharjoittelukuva