ESITTELY

VOLTTEJA ARKEEN!

Ihminen on luotu liikkumaan. Taitoliikuntakeskus haluaa tarjota kaikenikäisille ja tasoisille ihmisille uusia mielenkiintoisia tapoja nauttia liikkumisesta turvallisessa ympäristössä niin ohjatusti kuin omatoimisestikin. Taitoliikuntakeskus, tuttavallisemmin Taitis tai TLK, on perustettu vuonna 2012 ja sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Helsingin Olympiarannassa, aivan Olympiaterminaalin naapurissa.

Harjoittelusi tueksi meiltä löydät mm. kolme isoa kilpatrampoliinia (5x3 m), 15 metrisen ilmavolttiradan, päällystetyn volttimontun, jousikanveesin, telinealueen jossa mm. FIG:n (voimistelun kansainvälinen kattojärjestö) hyväksymät rekki, eritasonojapuut, nojapuut ja renkaat. Lisäksi välineistöstämme löytyy myös runsaasti alastulomattoja, voimistelulaatikoita, minitrampoliineja, hyppylautoja, puolapuita, ilma-akrobatiakankaita ja paljon muita harjoitteluvälineitä

Taitoliikuntakeskuksen ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta toivottaa sinut tervetulleeksi treenaamaan viihtyisään ja uniikkiin liikuntaympäristöön!

YLEISINFOA

Hallin vastaanotosta voi ostaa harjoittelun lomassa pientä syötävää ja juotavaa. Maksuvälineinä toimivat käteinen, yleisimmät luottokortit ja kosti. Lisäksi vastaanotamme liikuntaseteleitä.

Taitoliikuntakeskuksesta löytyy puku- ja suihkutilat, sekä saunat jotka saa päälle pyydettäessä.

Tavaroita pyydetään säilyttämään niille varatuissa kaapeissa. Mukanaan kannattaa tuoda oma lukko kaapin lukitsemista varten. Taitoliikuntakeskuksen vastaanotosta voi myös lainata lukon panttia vastaan, mikäli omaa lukkoa ei ole. Taitoliikuntakeskus ei vastaa eteiseen, pukutiloihin tai kaappeihin jätetystä omaisuudesta.

Kaikkien hallilla kävijöiden tulee turvallisuuden ja yleisen viihtyisyyden takaamiseksi noudattaa Taitoliikuntakeskuksen järjestyssääntöjä, sekä henkilökunnan antamia ohjeita.

Vapaaharjoittelu tapahtuu omalla vastuulla ja alaikäisten harjoittelu on huoltajan vastuulla. Vaaraa tai häiriötä aiheuttavat harjoittelijat voidaan poistaa hallista.

Hallikuva