TAITOLIIKUNTAKESKUKSEN KESÄLEIRIT

Taitoliikuntakeskus järjestää kouluikäisille lapsille liikunnallista leiritoimintaa - vuosien vankalla kokemuksella!


Leiritoimintamme tavoitteena on tukea lasten ja nuorten liikunnallista elämäntapaa. Koulutetut ammattiohjaajat, turvallinen harjoitusympäristö sekä innostavat lajit kannustavat lapsia motoristen taitojen harjoittamiseen. Leireillämme päivät hujahtavat varkain liikunnallisten aktiviteettien siivittämänä, kannustavien ja turvallisten ohjaajien tukemana.


Vaihtelevat leiripäivät pitävät sisällään hauskojen pelien ja leikkien lisäksi monipuolista akrobatiaharjoittelua, trampoliini- ja telinevoimistelua, parkouria sekä leiriläisen lempitreeniä – vapaata harjoittelua. Taitoliikuntakeskuksen leireille osallistuminen ei vaadi aiempaa lajitaustaa ja kaiken tasoiset liikkujat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan iloiseen joukkoomme! Ohjaajamme kuuntelevat herkällä korvalla leiriläisten toiveita leiriohjelman sisältöä koskien ja huomioivat toiveet harjoitussisältöjä suunnitellessa.


Sään salliessa leiriryhmät ulkoilevat Kaivopuiston upeilla ulkoilualueilla. Ulkoilun parasta antia ovat ohjaajien kanssa toteutettavat hauskat pelit ja leikit!


Leiripäivien aikana lapsille tarjoillaan lämmin lounas sekä maittava välipala.


Leiriläisten turvallisuudesta huolehtiminen on meille Taitoliikuntakeskuksella tärkeintä. Leiripäivien ohjelman huolellinen suunnittelu, yhteiset pelisäännöt, tinkimättömyys ohjaajaresursseissa sekä turvallisten siirtymien toteuttaminen ennaltaehkäisevät mahdollisten vaaratilanteiden syntyä. Leiriläiset ovat myös vakuutettuja Taitoliikuntakeskuksen puolesta. Turvallisuus ennen kaikkea!

Pääsette tutustumaan tarkemmin Taitoliikuntakeskuksen tarjolla oleviin leireihin oheisesta linkistä. Vastaamme myös mielellämme mahdollisiin lisäkysymyksiin leirejämme koskien. Tervetuloa mukaan!

 

Klikkaa tästä verkkokauppaan!

 

Lisätiedot ja tiedustelut:
info@taitoliikuntakeskus.fi
puh. 0503397905