VAPAAHARJOITTELU

Taitoliikuntakeskus tarjoaa hienot puitteet vapaalle harjoittelulle. Olipa lajisi sitten kuntoilu, voimistelu, jääkiekko tai vaikka golf, vapaaharjoitteluvuoroille voit tulla hiomaan aiemmin opittuja liikkeitä tai opettelemaan uusia. Liikkumisen muotoja on monia ja halliimme ovat tervetulleita kaikki ikään tai taitotasoon katsomatta. Taitoliikuntakeskus mahdollistaa innostavan ja omaehtoisen liikkumisen yksin, porukassa tai vaikka koko perheen voimin!

Vapaaharjoittelu hallissa tapahtuu omalla vastuulla. Alaikäisten lasten harjoittelusta vastaavat lasten huoltajat. Nuorimpien lasten suositellaan harjoittelevan vain aikuisten valvonnassa.

 

HUOM! 

Syksy tuo tullessaan muutoksia vapaaharjoitteluun Taitoliikuntakeskuksessa

Taitoliikuntakeskuksen ohjatun ryhmätoiminnan rinnalla kysyntä vakituisille harjoitusvuoroille on ollut kasvussa ja tästä syystä haluammekin jatkossa palvella yhä paremmin vakituisia tilavaraajia tarjoamalla heille lisää harjoitusaikoja.

Vapaaharjoitusvuorot vapautetaan Taitoliikuntakeskuksen oman ryhmätoiminnan, syntymäpäivien, seurojen, yritysten, koulujen ja päiväkotien sekä vakituisten tilavaraajien käyttöön. Muutos astuu voimaan maanantaina 26.8.2019.

Vapaaharjoitusvuoroja tullaan jatkamaan tapahtumaperusteisesti ja tulevista yksittäisistä vapaaharjoitusvuoroista ilmoitamme aina verkko-, Facebook- ja Instagram- sivustoillamme.

Vapaana olevia aikoja voitte tiedustella sähköpostitse osoitteesta info@taitoliikuntakeskus.fi ja puhelimitse 050 3397905.

Viikoittain vaihtuvat vapaaharjoitteluajat löydät täältä


 

Järjestyssäännöt

Joitta harjoittelu Taitoliikuntakeskuksella on turvallista ja kaikille harjoittelijoille mielekästä, tutustuttehan Taitoliikuntakeskuksen järjestyssääntöihin ennen vapaaharjoitteluvuoroon saapumista. Järjestyssäännöt löydätte täältä. Taitoliikuntakeskuksen henkilökunta auttaa teitä mielellään kaikissa järjestyssääntöihin liittyvissä kysymyksissä.

 

Vapaaharjoittelukuva